luni, 17 ianuarie 2011

Ghid Vizitare Londra


Londra este considerata una dintre cele mai frumoase capitale din lume, motiv pentru care este vizitata anual de milioane de turisti. Acest ghid va spune ce trebuie sa stiti atunci cand planificati o excursie in Londra.

Care este cea mai buna perioada pentru a vizita Londra?
Puteti vizita Londra in orice perioada a anului, in functie de preferinte si posibilitati. Cu toate acestea, vizitarea Londrei in luna Mai sau in luna Septembrie este o alegere cat se poate de buna. In timpul verii, capitala londoneza este plina de turisti.
Cum sa mergi in Londra?
Cel mai simplu de a ajunge in Londra este cu avionul. Puteti gasi bilete ieftine de avion spre Londra daca cititi articolul Cum sa cumperi un bilet ieftin de avion. Companiile aeriene low-cost opereaza pe aeroportul Londra Luton, aflat la 50 km de Londra.

Transport aeroport Londra Luton
Pentru conexiuni cu aeroportul Londra Luton, dar si cu celelalte aeroporturi folositi serviciile easyBus, care ofera transferuri de la Londra Luton in centrul Londrei pentru numai 2 lire. Pentru a beneficia de acest tarif, trebuie sa rezervati biletete din timp online pe site-ul esayBus. Costul unui bilet easyBus cumparat de la sofer este de 14 lire.

Cazare ieftina in Londra
Sfatul meu este sa stati intr-o locatie cat mai centrala in Londra. Nu numai ca veti fi la cateva minute de mers pe jos de principalele puncte de atractie din Londra, dar veti economisi bani si timp. Transportul in Londra nu este foarte ieftin. O calatorie cu autobuzul (bus) costa 2 lire, insa merita sa faceti cel putin o calatorie cu un double decker, care este un simbol al Londrei. Zona Trafalgar Square este alegere buna de cazare.

Aveti 2 optiuni cand alegeti cazare iefitna in Londra. Prima este sa stati intr-un hotel. Puteti gasi oferte bune la hoteluri in Londra pe Booking.com. Cealalta optiune este este sa inchiriati un apartament. In acest caz, pueti sa cumparati mancare de la supermarket si sa o gatiti "acasa". Incercati http://www.homelidays.co.uk si http://www.homeaway.com/ pentru a inchiria cazare ieftina in Londra.

Cate zile sa stai in Londra?
Sunt foarte multe locuri si atractii pe care sa le vizitati in Londra. Va recomand sa stati cel putin 6 zile in Londra.


Vacanta placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu