sâmbătă, 12 februarie 2011

Cum se face o plata pe PayPal?


1.    Creati un cont pe www.PayPal.com
2.    Adaugati un card de credit sau un card de debit.
3.    Confirmati cardul. Cardul va fi debitat cu 3 euro, pe care ii veti primi in contul PayPal, iar pe extrasul de cont va aparea un PIN de verificare de 4 cifre. Aparitia acestui PIN pe extrasul de cont poate dura chiar si o saptamana. Daca vreti sa il obtineti mai repede, accesati contul de Internet banking sau contactati Departamentul Carduri al bancii emitente, la numarul de telefon inscriptionat pe card.
4.    “This transaction cannot be completed…” In cazul in care primiti aceasta eroare, s-ar putea ca banca dumneavoastra sa nu accepte tranzactii pe Internet cu cardul si va trebui sa semnati o cerere de ridicare a limitelor de tranzactionare pe Internet.
5.    Daca eroarea “This transaction cannot be completed…” persista, iar banca nu blocheaza tranzactia, operatiunea este oprita de sistemul de securitate PayPal. Inlocuiti adresa de email folosita in contul PayPal cu una privata. Adica in loc sa folositi o adresa de Yahoo!, Gmail sau Hotmail, puneti adresa de email de la serviciu, scoala sau cea furnizata de providerul de Internet.

Pentru orice alta nelamurire, nu ezitati sa lasati un comentariu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu